De inbouw­magnetron: meer snufjes en luxe vormgeving

Vertel me er meer over ยป

Meer snufjes en luxe vormgeving

Heb je een inbouwkeuken dan hoort daar natuurlijk ook een inbouw­magnetron in. Deze doet het niet per se beter dan de vrijstaande maar heeft wel vaak meer snufjes en een fraaiere vormgeving. En meestal is hij daardoor een stuk duurder.

NB: Ook onder inbouw­magnetrons zijn er solo en combimagnetrons.

Veilig inbouwen

De betere leveranciers bieden altijd een prijs inclusief montage aan, zodat je zeker weet dat de installatie op een veilige manier wordt uitgevoerd. Wil je toch zelf aan de slag koop dan nooit een vrijstaande magnetron om deze in te bouwen. Vrijstaande apparaten hebben namelijk veel meer ruimte om zich heen nodig om goed te kunnen ventileren. Verder is het bij inbouwen belangrijk om te weten of het een bovenbouw of onderbouw magnetron moet zijn; ook hier zijn er namelijk verschillende typen.

Voordat je een apparaat bestelt is het belangrijk om de hoogte in de betreffende keukenkast op te meten. De meest gangbare maten zijn overigens 45 en 60 cm. Vervang je de oude magnetron door een nieuwe dan kun je natuurlijk gewoon de maten nemen van de oude magnetron.


Kun je niet vinden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de Google-zoekbalk hieronder. Misschien dat je de gezochte informatie zo wel kunt vinden!

inbouwmagnetron van Whirlpool

Inbouw­magnetron

Heb je een inbouwkeuken dan hoort daar natuurlijk ook een inbouw­mag­ne­tron in. Deze doet het niet per se beter dan de vrijstaande maar heeft wel vaak meer snufjes en een fraaiere vorm­geving.

Waar te koop? »