Een magnetron zonder de deur uit te hoeven?

Hier te koop »

Ga je een magnetron kopen, en wil je hiervoor de deur niet uit? De volgende webshops hebben een gevestigde reputatie en je vindt hier vast iets van je keuze.

Warenhuizen

  • BCC
    BCC.nl heeft wel 60 diverse typen magnetrons en stoomovens te koop, ook hier hebben ze vaak interessante aanbiedingen.

  • Media Markt
    Bij Media Markt vind je ook een groot assortiment aan magnetrons. Er is keuze uit meer dan 100 verschillende apparaten. Voor de meeste apparaten geldt dat als je voor 22:30 uur 's avonds je bestelling doorgeeft (op werkdagen), je het apparaat de volgende dag in huis hebt (bestellingen vanaf €20,- worden gratis bezorgd).

  • Coolblue
    Coolblue heeft een aanbod van meer dan 150 magnetrons van diverse merken. Bestel je voor 23:00 uur dan wordt de dag erna je magnetron al bezorgd. Bij Coolblue krijg je 14 dagen bedenktijd. Bevalt het product niet of is het niet wat je verwacht dan kun je het, onder bepaalde voorwaarden uiteraard, gratis retourneren.

Vergelijkingssites

Op de vergelijkingssites worden de databases van een aantal internetwinkels geraadpleegd en op een overzichtelijke manier naast elkaar gezet. Je krijgt voornamelijk informatie over de prijs, maar niet over de kwaliteit van de diverse internetwinkels. Voorbeelden van deze sites zijn Kelkoo.nl en Kieskeurig.nl.

Kieskeurig

Wil je een magnetron kopen, maar je weet nog niet precies welke, dan kan de website van Kieskeurig.nl interessant zijn. Op deze site kun je middels zoekcriteria zoals: merk, prijsrange en een productbeoordeling, jouw ideale magnetron zoeken. Op grond van je keuzes doet de site je een aantal suggesties. Ook zijn er voor een aantal magnetrons beoordelingen (reviews) van consumenten te lezen.

Kelkoo winkelzoekmachine

Kelkoo is net als Kieskeurig.nl een vergelijkingssite en linkt door naar diverse aangesloten handelaren. De prijzen variëren van € 50 tot bijna € 1.800 euro.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de Google-zoekbalk hieronder. Misschien dat je de gezochte informatie zo wel kunt vinden!

Online winkels