Een solo-magnetron: als koken niet echt jouw ding is!

Vertel me er meer over ยป

Is koken niet echt jouw ding?

Denk je dat een solo magnetron de beste keuze voor je is? Dat zou inderdaad kunnen als kokkerellen niet echt jouw ding is!

Met een solo magnetron kun je namelijk niet echt maaltijden bereiden. Hiervoor heb je toch ten minste een hete luchtoven of grill nodig. Handige dingen zijn het wel, zeker als je in een snelle modus zit en voor weinig geld heb je er eentje in je keuken of kamer staan.

De beste koop uit het Testjaarboek 2007 van de Consumentenbond was de Galanz 800P20, destijds te koop voor € 50,- bij Blokker. Wij kunnen hem echter niet meer vinden in de online shops. Navraag bij Blokker leerde dat dit model niet meer standaard in hun assortiment zit (info, augustus 2010).


Het aanbod aan solo magnetrons is echter enorm, maar als je iets meer te besteden hebt kun je overwegen een RVS of zilverkleurig model aan te schaffen. Want het oog wil natuurlijk ook wat.

Standaard zit er 2 jaar fabrieksgarantie op alle apparaten, controleer dit wel altijd.

Voor de aanschaf van je magnetron kunnen we je verwijzen naar onze waar kopen? pagina. Je zult zien: het aanbod is overweldigend.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de Google-zoekbalk hieronder. Misschien dat je de gezochte informatie zo wel kunt vinden!

solo magnetron van Siemens

Solo-magnetron

Denk je dat een solo magnetron de beste keuze voor je is? Dat zou inderdaad kunnen als kokkerellen niet echt jouw ding is!

Waar te koop? »